Ορθοπρωκτικός εμπειρογνώμονας συσκευών χειρουργικών επεμβάσεων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

well care (wuhan) medical technology co.,ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα well care (wuhan) medical technology co.,ltd Πιστοποιήσεις
Αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά επαγγελματικοί στις εμπορικές συναλλαγές, το μίας χρήσης ligator hemorrhoid είναι μεγάλο, μου κέρδισε πολλά ενέργεια και χρήματα.

—— Michael Lee

Αγοράζω το ligator ζωνών hemorrhoid από τους, είναι πολύ απλό να χρησιμοποιηθεί, το ι μ πολύ. ελπίζω να αγοράσω από πάλι.

—— Ο κ. Cocoon

well care (wuhan) medical technology co.,ltd

1 2
well care (wuhan) medical technology co.,ltd well care (wuhan) medical technology co.,ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : WellCare
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2015
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η ιατρική τεχνολογία WellCare έχει επικεντρωθεί στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των ουρικών ορθοπρωκτικών χειρουργικών οργάνων από το 2015. Η επιχείρηση παράγει κυρίως το ελαστικό ligator νημάτων για τα hemorrhoids. Το προϊόν έχει τα κύρια τεχνικά πλεονεκτήματα σε αυτόν τον τομέα. Έχει 4 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και 1 διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το ελαστικό ligator νημάτων του WellCare για τα hemorrhoids έχει κερδίσει μια ιδιαίτερη φήμη στην κλινική εφαρμογή. Οι σύγχρονες ιατρικές αποστηρωμένες εγκαταστάσεις παραγωγής της επιχείρησης είναι εξοπλισμένες με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής.

 

, WellCare προωθήσαμε το αυτόματος-ποσοτικό ελαστικό ligator νημάτων για τα hemorrhoids (ATH) πρώτα στην Κίνα και τον κόσμο που έδρευσε στις απώτατες προσπάθειες της ανάπτυξης τεχνολογίας.

 

Θα προκαλέσουμε συνεχώς όχι μόνο την εγχώρια αγορά αλλά και την παγκόσμια αγορά. Και γίνεται επίσης σφαιρική οδηγώντας επιχείρηση στην αγορά τμήματός μας από τη συσσώρευση της τεχνολογίας και της ανάπτυξης των ιατρικών συσκευών νέας έννοιας.

 

Υποσχόμαστε να είμαστε επιχείρηση που δημιουργούν τη καινούργια αγορά και οδηγούν την αλλαγή και την καινοτομία από την ανάπτυξη τεχνολογίας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επίσκεψη της Ιστός-σελίδας μας άλλη μια φορά.

Στοιχεία επικοινωνίας
well care (wuhan) medical technology co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Spark Li

Τηλ.:: 86-17771490889

Φαξ: 86-27-65522566

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς